HOSTING

WordPress hosting

Op zoek naar betrouwbare WordPress hosting? Direct Webservice verzorgt supersnelle hosting voor WordPress websites en webshops. Onze servers zijn snel, veilig en altijd bereikbaar. Ook bieden we managed WordPress hosting aan. Hierbij nemen wij het technische gedeelte van de hosting voor onze rekening. Zo werkt alles naar behoren zonder dat je er zelf tijd aan hoeft te besteden! Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over (managed) WordPress hosting.

WordPress hosting van Direct Webservice

Wij hebben alles voor jouw website of webshop, waaronder supersnelle WordPress hosting, waarmee je website en webshop altijd bereikbaar zijn. Door ook voor de optie managed hosting te kiezen, bespaar je veel tijd aan technische zaken en kan je focus vol op het ondernemen. Andere sterke punten zijn:

6 redenen om voor DirectWebService te kiezen

 • Alles voor je website onder 1 dak
 • Direct online een afspraak maken
 • Webdesign naar jou wens
 • Maak jezelf online vindbaar
 • Direct contact met jouw webdesigner
 • Gratis SSL certificaat

Wat is WordPress hosting?

Door een WordPress website of webshop online te zetten op een server, maak je hem zichtbaar voor anderen. Het beschikbaar stellen van ruimte voor een website op een server noemen we hosting. Wanneer je op zoek gaat naar geschikte host voor je website is het belangrijk dat de server snel, veilig en betrouwbaar is. Zo weet je zeker dat je altijd goed bereikbaar bent. Met onze WordPress servers ben je verzekerd van een veilige plek voor je website en ben je altijd online.

Betrouwbare hosting voorkomt grote schade

Wanneer je een website of webshop hebt, is het van het grootste belang dat deze 24/7 goed bereikbaar is. Klikt er iemand op je website terwijl hij niet online is? Dan krijgt hij een foutmelding te zien en loop je een potentiële klant en dus inkomsten mis. Helemaal erg wordt het wanneer je ook advertenties hebt lopen in Google. Je betaalt dan per klik maar deze levert je niets op omdat je website onbereikbaar is. Altijd online zijn is een must en betrouwbare WordPress hosting is de enige manier om dit te waarborgen.

Tijd om zelf wat bij te leren

 • De snelheid van een website

  Een snelle website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook noodzakelijk. Mensen hebben - zeker online - weinig geduld. 'Lange laadtijden'...
  Verder lezen
 • De veiligheid van een website

  Bij een goede website voor je bedrijf denk je al snel aan een mooie website die je veel verkoop of...
  Verder lezen
 • De juiste SEO specialist

  7 tips om de juiste SEO specialist te vinden Tenzij SEO je business is, heb je een SEO specialist nodig...
  Verder lezen
 • Op pagina 1 van Google

  Een website is een online visitekaartje voor je bedrijf. Je wilt dus dat zoveel mogelijk geïnteresseerden het onder ogen krijgen....
  Verder lezen
 • Checklist webdesign

  Goed webdesign is de sleutel tot een succesvolle website. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden om...
  Verder lezen

Goed beveiligd en altijd up-to-date

Onze WordPress servers zijn goed beveiligd, supersnel en altijd up-to-date. Wij gebruiken hoge kwaliteit hardware en software om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop te allen tijde snel en bereikbaar is. Bij Direct Webservice heb je de keuze uit dedicated hosting, VPS-hosting en shared hosting. Onze experts adviseren je graag welk type WordPress hosting het meest geschikt is voor jouw website. Onze hosting producten zijn:

 • Dedicated hosting
 • VPS-hosting
 • Shared hosting
 • Managed hosting

Dedicated hosting

Bij dedicated hosting plaatsen we een server in ons datacenter die alleen voor jouw webshop of website wordt gebruikt. Wij verzorgen het onderhoud, de energievoorziening en de netwerkverbindingen. Alle andere resources worden aan de klant toegewezen.

Je hebt de volledige controle over de inrichting van de server, die je met niemand anders hoeft te delen. Hierdoor ben je vrij om van besturingssysteem te wisselen, een database te bouwen en programma’s te installeren, zonder dat je toestemming aan andere partijen hoeft te vragen. Ook beschik je over een eigen IP-adres en is de volledige bandbreedte van de server helemaal voor jou alleen! Zo loop je nooit bezoekers mis omdat je bandbreedte op is.

Doordat er geen andere computers in hetzelfde netwerk zitten of minder goed beveiligde websites op dezelfde server, is dit de meest veilige manier van hosting. Niemand anders heeft dan toegang tot jouw data en gegevens.

VPS-hosting

VPS staat voor Virtual Private Server. Dit is WordPress hosting op een fysieke server die virtueel in stukjes is verdeeld. Hierdoor heb je, net als bij dedicated hosting, de volledige vrijheid in besturingssysteem en software. Een belangrijk kenmerk van VPS-hosting is dat deze service schaalbaar is. Je kunt hierdoor extra resources toevoegen wanneer daar behoefte aan is en ook weer afschalen. Zo betaal je nooit meer dan nodig!

Managed WordPress hosting

Heb je zelf niet de tijd of technische knowhow om je website te managen? Kies dan voor managed WordPress hosting. Hierbij zorgen onze experts voor het technische gedeelte, waardoor je website of webshop altijd snel, veilig en up-to-date is. Zo bespaar je veel tijd op het uitzoeken van ingewikkelde technische zaken.

Shared hosting

De meest voordelige vorm van WordPress hosting is shared hosting. Hierbij deel je een IP-adres met andere websites op de server. Je website is hierdoor wel kwetsbaar voor spam. En wanneer andere servers het IP-adres van jouw server blokkeren door toedoen van één van de andere websites die daarop staan, dan heb jij daar ook last van. Is dit geen optie voor je? Dan kun je beter voor een VPS of dedicated server kiezen.

WordPress hosting nodig? Maak vrijblijvend een afspraak!

Ben je op zoek naar snelle en betrouwbare WordPress hosting voor je website of webshop? Neem gerust contact op via ons contactformulier. Een vraag stel je eenvoudig via de mail sales@directwebservice.nl. Wij zorgen voor een snel antwoord.