WEBSHOP LATEN MAKEN

Webdesign bureau voor WordPress website design

Professioneel webdesign nodig voor de website van je bedrijf? Groot gelijk, want een website is je online visitekaartje! Hieraan ziet een potentiële klant direct dat jij te bieden hebt waar hij naar op zoek is. Direct Webservice is een webdesign bureau gespecialiseerd in WordPress webdesign. Je kunt bij ons een professionele en gebruiksvriendelijke WordPress website laten ontwerpen én maken. Maak vandaag nog een online afspraak via het webformulier!

Waarom naar Direct Webservice?

Wil je beginnen met online verkopen of is je oude webshop toe aan een upgrade? Bij ons kun je voordelig een WordPress webshop laten maken. We zorgen voor een mooie gebruiksvriendelijke webshop, die je zelf kunt onderhouden. Bij Direct Webservice ben je altijd verzekerd van:

6 redenen om voor DirectWebService te kiezen

 • Alles voor je website onder 1 dak
 • Direct online een afspraak maken
 • Webdesign naar jou wens
 • Maak jezelf online vindbaar
 • Direct contact met jouw webdesigner
 • Gratis SSL certificaat

Wij maken jouw webshop helemaal op maat

Bij het maken van een WordPress webshop, beginnen we natuurlijk met het inventariseren van je wensen. Hierbij bepalen we samen hoe jouw webshop eruit moet komen te zien. Naast een aantrekkelijk design, dat perfect aansluit bij je merk, zorgen we voor een goede structuur met categoriepagina’s en productpagina’s en een duidelijke navigatie. Zo kunnen de bezoekers van je WordPress webshop makkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn.

Wanneer je ervoor kiest om ons jouw WordPress webshop te laten maken, ben je verzekerd van een visueel aantrekkelijke webshop die geoptimaliseerd om zoveel mogelijk conversies te behalen. En die je gemakkelijk zelf bij kunt houden.

WooCommerce webshop die ook werkt op mobiel

Inmiddels vindt al meer dan de helft van de online transacties plaats via de mobiele telefoon. Het is dus van groot belang dat wanneer je een website laat maken, deze er niet alleen op de laptop goed uitziet, maar ook op de tablet en mobiele telefoon. Daarom zorgen we er met responsive webdesign voor dat je webshop er op alle apparaten even goed uitziet!

Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google

Online zichtbaar zijn is noodzakelijk om veel bezoekers naar je webshop te trekken. Wij zorgen daarom voor alle noodzakelijke SEO-tags. Hierdoor is je webshop helemaal geoptimaliseerd voor Google en ben je goed vindbaar in de zoekresultaten.

Tijd om zelf wat bij te leren

 • De snelheid van een website

  Een snelle website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook noodzakelijk. Mensen hebben - zeker online - weinig geduld. 'Lange laadtijden'...
  Verder lezen
 • De veiligheid van een website

  Bij een goede website voor je bedrijf denk je al snel aan een mooie website die je veel verkoop of...
  Verder lezen
 • De juiste SEO specialist

  7 tips om de juiste SEO specialist te vinden Tenzij SEO je business is, heb je een SEO specialist nodig...
  Verder lezen
 • Op pagina 1 van Google

  Een website is een online visitekaartje voor je bedrijf. Je wilt dus dat zoveel mogelijk geïnteresseerden het onder ogen krijgen....
  Verder lezen
 • Checklist webdesign

  Goed webdesign is de sleutel tot een succesvolle website. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden om...
  Verder lezen
4

Snel beginnen met online verkopen

Behalve voor het laten maken van een WordPress webshop, zorgen we ook dat je snel online bent. We helpen/ondersteunen we je met het vullen van de webshop. En zorgen voor een koppeling met Search Console en Google analytics, zodat je inzicht hebt in de data van je webshop. Ook voorzien we je webshop van het verplichte SSL-certificaat.

Een SSL-certificaat is een verplicht veiligheidsprotocol voor een webshop. Het zorgt ervoor dat alle communicatie tussen de klant en de website wordt versleuteld. Zo verlopen de online transacties in je WooCommerce webshop veilig en voorkom je dat klantgegevens is verkeerde handen vallen.

Waarom een WooCommerce / WordPress webshop laten maken

Ruim 40% van alle websites draait op WordPress. Ook is WordPress het meest gebruikte CMS-systeem om websites mee te maken. En dankzij de gebruiksvriendelijke WooCommerce plugin, kun je er ook geweldige webshops mee laten maken.

Doordat zowel WordPress als WooCommerce open source is, mag je het gratis gebruiken en de code naar wens (laten) aanpassen. Hierdoor zit je niet vast aan een plug-and-play platform met beperkte mogelijkheden en waar je vastzit aan een gesloten systeem. Of aan een dure ontwikkelaar om je webshop van scratch te ontwikkelen. Zo blijf je als webshophouder flexibel en kun je nu en in de toekomst gaan en staan waar je wilt. De mogelijkheid om de code aan te (laten) passen, maakt het een systeem dat in principe oneindige mogelijkheden heeft. Een WooCommerce webshop kan daarom altijd meegroeien met de ontwikkeling van je bedrijf.

Website laten maken kosten

Je kunt bij ons al een WordPress webshop laten maken voor een bedrag vanaf 2500 euro. Hiervoor heb je een unieke, volledig functionele webshop, met alle functies die een webshop nodig heeft: een iDEAL-betalingssysteem, Google optimalisatie, voorraadbeheer en een SSL-certificaat worden voor je geregeld. Je bent dus meteen klaar om online te gaan!

Wat de exacte kosten voor het laten maken van jouw webshop uiteindelijk zullen bedragen, is afhankelijk van je specifieke wensen en doelen. Wat je wel al weet, is dat een WordPress webshop zeer gebruiksvriendelijk is en dat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen, zoals nieuwe producten toevoegen. Dit kan je in de loop der jaren veel geld schelen, omdat je niet voor elke kleine aanpassing hulp nodig hebt van een ontwikkelaar. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en we zetten alles netjes voor je op een rij. Zo weet je precies hoeveel een WordPress webshop laten maken gaat kosten.

Meer weten of afspraak maken?

Wil je een WordPress / WooCommerce webshop laten maken door Direct Webservice? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier en maak direct online een afspraak. Voor het stellen van een vraag mail je ons via sales@directwebservice.nl. Dan voorzien we je snel van antwoord.