WORDPRESS ONDERHOUD

WordPress website onderhoud

WordPress onderhoud is erg belangrijk. Een website of webshop die niet goed wordt onderhouden, wordt traag wat je veel klandizie kan kosten. Ook is het een makkelijke prooi voor hackers en andere kwaadwillenden. Bij Direct Webservice weten we precies hoe we jouw website in topconditie moeten houden. Updates, opschonen, lange laadtijden en aanpassingen aan je website, je kunt het allemaal aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat je WordPress website of WooCommerce webshop snel, gebruiksvriendelijk en volledig naar wens blijft. Meer informatie? Neem gerust contact op voor meer informatie over ons WordPress onderhoudspakket.

Waarom WordPress onderhoud van Direct Webservice?

Bij ons kun je terecht voor WordPress website onderhoud en WooCommerce onderhoud. Hiermee voorkom je dat je website of webshop traag wordt of slecht functioneert en verklein je de kans om gehackt te worden. Wij werken snel en efficiënt en houden jouw website in topconditie. En de kosten van WordPress Onderhoud? Die vallen reuze mee! Verder kies je voor Direct Webservice vanwege de volgende voordelen:

6 redenen om voor DirectWebService te kiezen

 • Alles voor je website onder 1 dak
 • Direct online een afspraak maken
 • Webdesign naar jou wens
 • Maak jezelf online vindbaar
 • Direct contact met jouw webdesigner
 • Gratis SSL certificaat

Waarom WordPress onderhoud?

WordPress onderhoud is noodzakelijk om je website of webshop snel, veilig en up-to-date te houden. Laat je dit verslonzen, dan zal dit je vroeg of laat in de portemonnee raken. Je website wordt langzamer en er ontstaan foutmeldingen. Hierdoor wordt je website minder gebruiksvriendelijk en is hij makkelijker te hacken. Kies daarom voor ons WordPress onderhoudspakket, dan kun jij je op het ondernemen richten, terwijl wij je website of webshop in topconditie houden. Door WordPress onderhoud aan ons over te laten, heb je hier zelf geen omkijken meer naar.

WordPress en WooCommerce onderhoud

Een website of website die uit de lucht is of kuren vertoont, kan je heel wat klanten kosten en dus geld. Met onze diensten zorgen we dat hij naar behoren blijft werken. Zo kunnen we je onder andere helpen met:

Maken van back-ups

Geen goede back-up van je website hebben is spelen met vuur. Hackers, een servercrash of een update die mislukt kan je bedrijf enorme schade toebrengen. Tenzij je beschikt over een recente back-up op een veilige plek! Mocht er iets gebeuren met je website, dan kun je hier altijd op terugvallen. Wij bewaren je back-ups op een veilige plek en hebben hem voor je het weet weer online staan alsof er niets gebeurd is.

Alle software en plug-ins up-to-date

De software waar een WordPress website op draait, is nooit af. Er wordt continu aan gewerkt om hem nog beter te maken. Hierdoor wordt je website sneller, gebruiksvriendelijker en ook minder kwetsbaar voor hackers.

WordPress is het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld, maar hierdoor ook een aantrekkelijk doelwit van hackers, die op zoek gaan naar zwakke punten in de software. Altijd de nieuwste software draaien en updates zo snel mogelijk uitvoeren is daarom van groot belang voor een veilige website. Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is!

Website voor een optimale gebruikerservaring

Een website die slecht onderhouden is, wordt steeds langzamer en dit gaat ten koste van de gebruikerservaring. Online hebben mensen maar weinig geduld en wanneer je website niet binnen twee seconden geladen is, zullen mensen wegklikken naar de concurrent. Hoe verder je boven de twee seconden zit hoe sneller mensen afhaken.

De dalende snelheid wordt veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Oude revisies, een vervuilde database, software die niet up-to-date is, of plug-ins die niet langer gebruikt worden. Tijdens het WordPress onderhoud lopen we alles voor je na en schonen we de boel op. Zo houd je de laadtijden van je website binnen de perken.

Updates en wijzigingen doorvoeren

Naast het onderhouden van je huidige website en webshop kunnen we ook updates voor je doorvoeren en aanpassingen doen. Hiervoor gebruiken we een tijdstip dat jou gunstig uitkomt. Zoals ‘s nachts wanneer er weinig verder op je website is of op een ander rustig moment. Wij voeren grote en kleine aanpassingen voor je uit. Een nieuw onderdeel implementeren, een andere button of een stukje tekst aanpassen? Wij nemen je al het website onderhoud uit handen, zodat je zelf de handen vrij hebt om te ondernemen.

Tijd om zelf wat bij te leren

 • De snelheid van een website

  Een snelle website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook noodzakelijk. Mensen hebben - zeker online - weinig geduld. 'Lange laadtijden'...
  Verder lezen
 • De veiligheid van een website

  Bij een goede website voor je bedrijf denk je al snel aan een mooie website die je veel verkoop of...
  Verder lezen
 • De juiste SEO specialist

  7 tips om de juiste SEO specialist te vinden Tenzij SEO je business is, heb je een SEO specialist nodig...
  Verder lezen
 • Op pagina 1 van Google

  Een website is een online visitekaartje voor je bedrijf. Je wilt dus dat zoveel mogelijk geïnteresseerden het onder ogen krijgen....
  Verder lezen
 • Checklist webdesign

  Goed webdesign is de sleutel tot een succesvolle website. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden om...
  Verder lezen

Onderhoud WordPress website kosten

Wij regelen alles wat je nodig hebt om je website in topconditie te houden. Van updates en back-ups, tot het live zetten van aanpassingen en technische support. De kosten van het onderhoud van je WordPress website zijn afhankelijk van je wensen en behoeften. Daarom hebben we verschillende onderhoudspakketten beschikbaar, zodat je zo voordelig mogelijk uit bent. Neem contact op om je wensen door te spreken en we voorzien je van het meest geschikte onderhoudspakket voor je website.

Afspraak maken voor webdesign

Heb je interesse in webdesign door Direct Webservice? Vul dan het webformulier in om direct online een afspraak te maken. Meer informatie nodig? Mail je vraag naar sales@directwebservice.nl en we voorzien je snel van antwoord.