WEBDESIGN

Webdesign bureau voor WordPress website design

Professioneel webdesign nodig voor de website van je bedrijf? Groot gelijk, want een website is je online visitekaartje! Hieraan ziet een potentiële klant direct dat jij te bieden hebt waar hij naar op zoek is. Direct Webservice is een webdesign bureau gespecialiseerd in WordPress webdesign. Je kunt bij ons een professionele en gebruiksvriendelijke WordPress website laten ontwerpen én maken. Maak vandaag nog een online afspraak via het webformulier!

Waarom naar Direct Webservice?

Als WordPress ontwikkelaar leveren wij een totaaloplossing op het gebied van webdesign voor zowel starters als ervaren ondernemers. Wij zorgen voor een snelle en aantrekkelijke WordPress website, die bij je bedrijf past en die ook goed scoort in Google! De voordelen van Direct Webservice zijn:

6 redenen om voor DirectWebService te kiezen

 • Alles voor je website onder 1 dak
 • Direct online een afspraak maken
 • Webdesign naar jou wens
 • Maak jezelf online vindbaar
 • Direct contact met jouw webdesigner
 • Gratis SSL certificaat

Waarom professioneel webdesign?

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf. In onze digitale wereld is een goede website dé manier om nieuwe orders en leads binnen te halen. Het is de levensader van je bedrijf. Een goede reden dus om je website serieus te nemen en te kiezen voor professioneel webdesign. Dit is namelijk meer dan alleen een aantrekkelijk ontwerp. Want naast een mooi uiterlijk moet een website ook gebruiksvriendelijk zijn, zodat bezoekers snel en makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Aantrekkelijk ontwerp

Als visitekaartje van je bedrijf moet je website visueel aantrekkelijk zijn en bij je bedrijf passen. Wij zorgen voor een WordPress website in jouw bedrijfstijl en we kunnen je van deskundig advies voorzien op het gebied van webdesign.

Rechtstreeks contact met jouw webdesigner

Wij koppelen je aan een ervaren webdesigner die jouw website gaat maken. Omdat er sprake is van direct contact, zijn de lijnen kort en kun je goede afspraken maken. Hij of zij maakt de website naar jouw wensen en zal met je sparren over het ontwerp. Zo zal het webdesign van je WordPress website goed overeenkomen met je verwachtingen.

User experience

Een website moet visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn om de bezoeker een optimale gebruikerservaring te geven. Er zijn veel factoren die hierop van invloed zijn, zoals: een geschikt kleurenschema en een lettertype dat consequent op de hele website is doorgevoerd. Geoptimaliseerde afbeeldingen die er goed uitzien, maar niet je website traag maken. En een duidelijke structuur en navigatie, waardoor je makkelijk vindt wat je zoekt in zo min mogelijk klikken. Wij zorgen met een uitgekiend ontwerp, voor een hoge user experience, met een optimale balans tussen visueel en gebruiksgemak.

Snel laden, korte wachttijden

De laadtijden van je website moeten zo kort mogelijk zijn. Want hoe langer dit duurt hoe meer mensen je website al wegklikken voordat ze op de plek van bestemming zijn aangekomen.

Onder andere de afbeeldingen op je website spelen hier een rol in. Hoe hoger de kwaliteit en hoe groter de afbeeldingen, hoe langer de laadtijden. En dat geldt natuurlijk ook voor filmpjes. Moet je deze dan zo veel mogelijk vermijden? Dat niet, want ze hebben ook een functie, maken je website aantrekkelijker voor bezoekers en ze kunnen je verhaal ondersteunen. Wij zorgen voor het juiste bestandsformaat en balans, waardoor je website zowel snel als visueel aantrekkelijk is.

Tijd om zelf wat bij te leren

 • De snelheid van een website

  Een snelle website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook noodzakelijk. Mensen hebben - zeker online - weinig geduld. 'Lange laadtijden'...
  Verder lezen
 • De veiligheid van een website

  Bij een goede website voor je bedrijf denk je al snel aan een mooie website die je veel verkoop of...
  Verder lezen
 • De juiste SEO specialist

  7 tips om de juiste SEO specialist te vinden Tenzij SEO je business is, heb je een SEO specialist nodig...
  Verder lezen
 • Op pagina 1 van Google

  Een website is een online visitekaartje voor je bedrijf. Je wilt dus dat zoveel mogelijk geïnteresseerden het onder ogen krijgen....
  Verder lezen
 • Checklist webdesign

  Goed webdesign is de sleutel tot een succesvolle website. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden om...
  Verder lezen

Logische website structuur

Mensen hebben weinig geduld, zeker online. De bezoekers van je website moeten daarom snel en makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Het liefst in zo min mogelijk klikken. Goed nadenken over de structuur van je website is dus erg belangrijk. Ook voor de vindbaarheid van je website, want ook Google hecht hier waarde aan. En gevonden worden met je website: dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait!

Responsive webdesign

Websites bekijken doen we allang niet meer alleen op de desktop. Mobiel internet heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en is de nummer één bron van informatie voor heel veel mensen. Daarom zorgen we er met responsive webdesign voor dat je website er op de mobiele telefoon en tablet net zo goed uitziet als op de laptop.

SSL-certificaat

Neem je een WordPress website bij ons af, dan heb je naast een goede en aantrekkelijke website ook een veilige website. We leveren hem namelijk inclusief SSL-certificaat. Dit beveiligingsprotocol versleutelt de gegevens die verstuurd worden tussen de website en de browser van de klant. Als bedrijf is dit verplicht. Het zorgt ervoor dat online transacties veilig verlopen en dat klantgegevens privé blijven.

Afspraak maken voor webdesign

Heb je interesse in webdesign door Direct Webservice? Vul dan het webformulier in om direct online een afspraak te maken. Meer informatie nodig? Mail je vraag naar sales@directwebservice.nl en we voorzien je snel van antwoord.