Webdesign Ede

Maak jezelf online vindbaar met webdesign Ede

Webdesigner nodig voor het webdesign van een website of webshop in Ede? Bij Direct Webservice maken we je website of webshop helemaal naar wens. Bij ons vind je alles onder één dak! Want naast webdesign, kun je ons een webshop laten maken, leveren we supersnelle webhosting en kun je zelfs het WordPress onderhoud aan ons overlaten. Klinkt dat interessant? Neem dan vrijblijvend contact op, en plan direct een online afspraak in via het webformulier.

Direct Webservice: Alles voor je website onder 1 dak

Ben je een starter of ervaren ondernemer in Ede, die op zoek is naar een nieuwe website of webshop wil laten maken? Wij zijn een ervaren WordPress ontwikkelaar waar je terecht kunt voor webdesign, webhosting en WordPress onderhoud! Met behulp van WordPress en WooCommerce creëren we een unieke website of webshop voor je, die ook nog eens goed scoort in Google! Alle voordelen op een rij:

6 redenen om voor DirectWebService te kiezen

 • Alles voor je website onder 1 dak
 • Direct online een afspraak maken
 • Webdesign naar jou wens
 • Maak jezelf online vindbaar
 • Direct contact met jouw webdesigner
 • Gratis SSL certificaat

Maatwerk webdesign in Ede

Bij ons sta je in direct contact met jouw webdesigner. Hierdoor is makkelijk is om jouw wensen te communiceren en hier goede afspraken over te maken. Op basis van deze wensen, maken we een ontwerp op maat en creëren we een technisch hoogwaardige website of webshop, die helemaal past bij je merk.

Responsive webdesign

De tijd dat webshops en websites alleen via de desktop of laptop werden bezocht ligt inmiddels ver achter ons. Daarom zorgen wij altijd voor een responsive webdesign. Hierdoor werkt de website of webshop van je bedrijf in Ede op de mobiele telefoon en tablet net zo goed als op de laptop. En ziet hij er net zo mooi uit.

Tijd om zelf wat bij te leren

 • De snelheid van een website

  Een snelle website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook noodzakelijk. Mensen hebben - zeker online - weinig geduld. 'Lange laadtijden'...
  Verder lezen
 • De veiligheid van een website

  Bij een goede website voor je bedrijf denk je al snel aan een mooie website die je veel verkoop of...
  Verder lezen
 • De juiste SEO specialist

  7 tips om de juiste SEO specialist te vinden Tenzij SEO je business is, heb je een SEO specialist nodig...
  Verder lezen
 • Op pagina 1 van Google

  Een website is een online visitekaartje voor je bedrijf. Je wilt dus dat zoveel mogelijk geïnteresseerden het onder ogen krijgen....
  Verder lezen
 • Checklist webdesign

  Goed webdesign is de sleutel tot een succesvolle website. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden om...
  Verder lezen

Webdesign voor website in Ede

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf waarmee je leads en nieuwe orders binnenhaalt. En met professioneel webdesign, is de kans op een conversie een stuk groter. Wij zorgen voor een visueel aantrekkelijke website die ook technisch goed in elkaar zit en met een duidelijke navigatie. Zo kunnen je bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn, en scoor je ook beter in Google, wat je bedrijf in Ede beter zichtbaar maakt in de zoekresultaten.

Webshop in Ede laten maken

Ook voor het laten maken van een webshop voor je bedrijf in Ede kun je bij ons aankloppen. Met WooCommerce voorzien we je binnen no-time van een unieke webshop. Uiteraard voorzien van een webdesign dat perfect aansluit bij je merk. Dankzij een goede websitestructuur, is hij goed vindbaar in Google en is het ook voor gebruikers makkelijk om iets in je webshop te vinden en het te kopen.

Zo snel mogelijk online

Met slim en smaakvol webdesign maken we in no-time een webshop naar jouw wensen. De koppeling met Google Analytics en Search Console is al voor je ingesteld, zodat je meteen vanaf de start de resultaten van je webshop kunt meten. Net als het verplichte SSL-certificaat dat klantgegevens en transactiedata veilig versleutelt. Zo kun je snel beginnen met verkopen. En misschien zelfs sneller dan je denkt, want we kunnen je ook helpen om je webshop te vullen met producten.

Webhosting op maat

Behalve voor webdesign in Ede, kun je ook bij ons terecht voor snelle en betrouwbare webhosting. Dit heb je nodig om je website of webshop voor iedereen op het internet bereikbaar te maken. Onze servers gebruiken moderne hardware en de beste software, waardoor je 24/7 snel en bereikbaar is voor potentiële klanten.

Dat je website snel is en altijd online is namelijk van groot belang om geen klanten – en dus geld – mis te lopen. Wanneer je website traag is, slecht bereikbaar of zelfs offline, zal het bezoek teruglopen. Het bezoek gaat dan liever naar de concurrent!

Wij leveren snelle, betrouwbare webhosting op maat. Maak een keuze uit: shared hosting, dedicated hosting en VPS-hosting. Onze experts helpen je graag om het best mogelijke pakket uit te zoeken. Heb je zelf niet de technische knowhow of te weinig tijd? Kies dan ook voor de optie managed WordPress hosting. Dan zorgen onze experts ervoor dat je website optimaal blijft presteren.

WordPress onderhoud

Met goed webdesign voorzien we je van een WordPress website of WooCommerce webshop die optimaal presteert. Dat wil je natuurlijk ook in de toekomst zo houden. En daarom zul je zo nu en dan WordPress onderhoud moeten (laten) uitvoeren. Zonder onderhoud wordt je webshop of website steeds trager, kunnen er foutmeldingen ontstaan en ben je een eenvoudige prooi voor hackers. Met ons WordPress onderhoudspakket, zorgen onze experts ervoor dat je website of webshop altijd up-to-date is en heb je hier zelf geen omkijken meer naar!

Afspraak maken voor webdesign in Ede

Wil je in Ede van Direct Webservice inhuren voor webdesign, een webshop laten maken, WordPress onderhoud of webhosting? Vul dan het webformulier in en maak direct een online afspraak. Heb je een vraag? Je stelt hem eenvoudig via de mail sales@directwebservice.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact op.