Webdesign Utrecht

Webdesign en meer in Utrecht

Zoek je een webdesigner in Utrecht voor het webdesign van een webshop of website? Dan is Direct Webservice je one-stop-shop! Wij zijn een ervaren WordPress developer waar je naast webdesign ook terecht kunt voor webhosting, WordPress onderhoud en om een webshop te laten maken. Neem gerust contact op om van gedachten te wisselen en plan meteen een online afspraak in via het webformulier.

Direct Webservice, dé one-stop-shop voor websites en webshops

Of je nu een starter of een ervaren ondernemer bent in Utrecht: wij leveren je een WordPress website of een webshop naar wens. En bieden naast webdesign ook webhosting en WordPress onderhoud aan. Tegen een scherpe prijs ontvang je een unieke website of webshop voor je bedrijf, die ook geoptimaliseerd is voor Google! Alle voordelen op een rij:

6 redenen om voor DirectWebService te kiezen

 • Alles voor je website onder 1 dak
 • Direct online een afspraak maken
 • Webdesign naar jou wens
 • Maak jezelf online vindbaar
 • Direct contact met jouw webdesigner
 • Gratis SSL certificaat

Webdesign naar wens in Utrecht

Je staat bij ons in direct contact met jouw webdesigner. Dat maakt het makkelijk om je wensen over te brengen en hier afspraken over te maken. Met jouw input creëren we een hoogwaardige website of webshop, met de juiste uitstraling, die helemaal naar wens is.

Responsive webdesign

Webshops en websites worden allang niet meer alleen via de desktop of laptop bezocht. Aankopen in webshops gebeuren steeds vaker met de mobiele telefoon of tablet. Daarom zorgen wij altijd voor responsive webdesign. Hierdoor is de website of webshop van je bedrijf in Utrecht op de tablet of smartphone net zo mooi en functioneel als op de laptop.

Webdesign website Utrecht

Wij begrijpen dat je website een het online visitekaartje is, waarmee je leads en orders binnenhaalt. Daarom is ons webdesign erop gericht om de kans op een conversie te maximaliseren. Met een visueel sterk ontwerp, een goede structuur en een duidelijke navigatie, is je website aantrekkelijk voor bezoekers, en maak je ook Google blij. Hierdoor komt je bedrijf in Utrecht hoger in de zoekresultaten terecht.

Tijd om zelf wat bij te leren

 • De snelheid van een website

  Een snelle website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook noodzakelijk. Mensen hebben - zeker online - weinig geduld. 'Lange laadtijden'...
  Verder lezen
 • De veiligheid van een website

  Bij een goede website voor je bedrijf denk je al snel aan een mooie website die je veel verkoop of...
  Verder lezen
 • De juiste SEO specialist

  7 tips om de juiste SEO specialist te vinden Tenzij SEO je business is, heb je een SEO specialist nodig...
  Verder lezen
 • Op pagina 1 van Google

  Een website is een online visitekaartje voor je bedrijf. Je wilt dus dat zoveel mogelijk geïnteresseerden het onder ogen krijgen....
  Verder lezen
 • Checklist webdesign

  Goed webdesign is de sleutel tot een succesvolle website. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden om...
  Verder lezen

Webshop laten maken in Utrecht

Wil je een webshop laten maken voor je bedrijf in Utrecht? Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen. Met behulp van WooCommerce maken we binnen no-time een unieke webshop voor je, met een webdesign dat perfect aansluit bij je merk. We maken een mooie, gebruiksvriendelijke webshop voor je, waar bezoekers makkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn en een aankoop kunnen doen. Zo komen ze graag nog eens terug.

Binnen no-time online

Wie bij ons een webshop laat maken kan erop rekenen dat hij snel online is. Met goed webdesign maken we in een mum van tijd een webshop die helemaal naar wens is. We voorzien hem meteen van een koppeling met Google Analytics en Search Console, waardoor je direct inzicht hebt in de resultaten van je webshop. Daarnaast krijg je van ons ook een gratis SSL-certificaat waarmee klantgegevens en transactiedata veilig worden versleuteld. Hulp nodig om je webshop te vullen met producten? Ook dat is mogelijk! Zo ben je zo snel mogelijk online.

Webhosting op maat

Je kunt behalve voor webdesign in Utrecht ook bij ons terecht voor snelle en betrouwbare webhosting. Hiermee is je website of webshop voor iedereen op het internet zichtbaar. Wij beschikken over moderne servers met de laatste software. Hierdoor is je website snel en altijd bereikbaar voor potentiële klanten.

Snelle en betrouwbare webhosting is noodzakelijk om geen klanten – en dus geld – mis te lopen. Met een trage website die slecht bereikbaar is, verlies je niet alleen klanten aan de concurrentie, maar ook je positie in Google.

Met onze snelle, betrouwbare servers bieden we je webhosting op maat. Je hebt de keuze uit: dedicated hosting, VPS-hosting en shared hosting. We adviseren je graag om het best mogelijke pakket te vinden. Ook bieden we managed WordPress hosting aan om je website optimaal te laten presteren. Erg handig voor wie zelf niet over de technische knowhow beschikt of er simpelweg de tijd niet voor heeft.

WordPress onderhoud

Goed webdesign zorgt voor een WordPress website of WooCommerce webshop die optimaal kan presteren. Maar er is wel WordPress onderhoud nodig om dit zo te houden. Anders wordt je webshop of website na verloop van tijd steeds trager. En maakt de verouderde software je een eenvoudige prooi voor hackers. Wil je altijd up-to-date zijn? Kies dan voor ons WordPress onderhoudspakket. Dan zorgen wij ervoor dat je website of webshop goed onderhouden wordt en heb je daar zelf geen omkijken meer naar!

Neem contact op voor webdesign Utrecht

Wil jij webdesign, webhosting, WordPress onderhoud of een webshop laten maken door Direct Webservice? Vul dan vrijblijvend ons webformulier in en maak direct een online afspraak. Heb je een vraag? Mail hem gerust naar sales@directwebservice.nl en wij voorzien je snel van een antwoord.